‘Live’ gaat door!


Shopper Activatie gaat natuurlijk over 1-op-1 contact met mensen, shoppers, klanten en bij voorkeur op grote schaal op high traffic locaties, in winkels en op beurzen. Dat is in de huidige situatie niet meer zinvol of zelfs onmogelijk. Dat is de reden waarom het meeste van ons werk in het veld ook tot stilstand is gekomen: onze sampling- en promotieteams, onze merchandising, onze hostesses op Schiphol, onze instore demonstraties in retail, onze hostess-services bij grote evenementen, enz.

Maar al onze bureaus in heel Europa zijn gewoon bereikbaar tijdens deze nogal bizarre periode. We kunnen bellen en/of e-mailen en WhatsAppen, zodat we allemaal voorbereid zijn op het moment dat we ons werk in het veld weer kunnen gaan hervatten.

Voor de komende lente en zomer zijn er, naast de vaste jobs en demo’s in de winkel, veel activaties in voorbereiding voor prachtige A-merken, die nu in overleg met onze klanten vooruitgeschoven zijn, maar gewoon doorgaan. Maar alleen als dat weer mogelijk is, of dat nu over een paar weken of een paar maanden is.

Voor nu: we doen wat we kunnen. We houden onze mensen betrokken, werken achter de schermen aan het delen van best practices en proberen elkaar, onze klanten en onze mensen te helpen waar we kunnen. En daarna gaan we verder met het werk waar we goed in zijn: ‘live communicatie’.

Dus voorlopig: blijf gezond, gebruik je gezond verstand, blijf in contact en tot snel.

Het allerbeste, namens de hele groep van bureaus die samen de ISMG vormen.