De International Shopper Marketing Group verwelkomt Fieldstar uit Roemenië als nieuw lid

De International Shopper Marketing Group is verheugd het Roemeense bureau Fieldstar te mogen verwelkomen als nieuwste lid van het Europese fieldmarketingnetwerk.
Het BTL-bureau Fieldstar legt een schat aan kennis en ervaring op tafel met meer dan 18 jaar ervaring in Roemenië, Bulgarije, Moldavië en Servië.
Fieldstar is een van de meest succesvolle fieldmarketingbureaus in Centraal Oost-Europa. Met meer dan 50 medewerkers op het hoofdkantoor in Boekarest en bijna 1.000 vaste buitendienstmedewerkers in het hele land, realiseert Fieldstar merk-activaties van de bovenste plank voor zowel grote wereldwijde merken als lokale fabrikanten en dienstverleners.
Oost-Europa is een strategisch belangrijk groeigebied voor ISMG. De Balkan wordt beschouwd als de snelst groeiende daar. Roemenië loopt voorop, met een gemiddelde groei van 4% tot 5%. Dit jaar ziet de Europese Commissie Roemenië als koploper op het gebied van economische groei en zal er volgens Brussel een economische groei van 7,4% zijn.
Roemenië is in transitie van een agrarisch land naar een hightechland. Tussen 1990 en 2017 is het (voor koopkracht gecorrigeerde) bruto binnenlands product per hoofd van de bevolking maar liefst vervijfvoudigd. Grote winkelketens uit Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk realiseren zich dit al lang en zijn, net als alle grote internationale merken, in groten getale vertegenwoordigd in deze welvarende markt.
De International Shopper Marketing Group bereikt nu 360 miljoen consumenten: de helft van alle consumenten in Europa!