ST-PROMOTIONS uw fieldmarketingpartner in de Duitssprekende landen

In een uitdagende omgeving, gekenmerkt door beperkingen als gevolg van langdurige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en, meer recentelijk, door onzekerheid met betrekking tot de oorlog in Oekraïne, is ST-PROMOTIONS erin geslaagd haar positie op de Duitse markt te handhaven en zelfs te versterken.

Het promotiebureau, dat actief is in het gehele Duitstalige gebied, heeft deze ontwikkeling te danken aan haar langdurige en solide klantrelaties, die gekenmerkt worden door wederzijds vertrouwen en respect, alsmede een flexibele en zorgvuldige werkwijze, die altijd gericht is op de nieuwste trends en onderwerpen in de maatschappij.

Klanten van ST-PROMOTIONS weten hoe effectief fieldmarketing is om hun merk direct met hun klanten in contact te brengen. En dat dergelijke activiteiten goed meetbaar zijn met hun drie kernaspecten van marktsucces: het verhogen van verkoop, het versterken van relaties met retailers en het opzetten van een schaalbaar proces om duurzaam marketingsucces te behalen.

Door gebruik te maken van effectieve fieldmarketing is het mogelijk om in een 1-op-1 contact op te vallen en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Dit wordt versterkt wanneer u tijdens productdemonstraties een “wow”-moment creëert, waardoor het gemakkelijker wordt leads om te zetten in aankopen. Bij ST-PROMOTIONS zien we ons doel dan ook als het creëren van unieke en duurzame klantervaringen voor de merken en diensten van onze klanten.

Dit geldt niet alleen voor Duitstalige landen, maar natuurlijk ook daarbuiten. ST-PROMOTIONS is door haar grote internationale klanten- en leveranciersportfolio al lang multinationaal georiënteerd, dus het was niet meer dan logisch dat het shopper marketingbureau in 2017 met het Nederlandse fieldmarketingbureau Monsterscore Shopper Activation om de tafel ging zitten om synergiën in het internationale werk te verkennen. In 2018 resulteerde deze uitwisseling in de oprichting van de International Shopper Marketing Group met andere ervaren en ook door eigenaren c.q. oprichters geleide partnerbureaus uit Engeland en Spanje.

Vandaag kan ST-PROMOTIONS haar klanten ook in vele andere Europese landen haar diensten aanbieden. Dankzij de nieuwere partners in Roemenië en Frankrijk kan het Hamburgse shopper-marketingbureau zijn klanten nu de uitvoering van shopper-marketingcampagnes in 16 Europese landen aanbieden met meer dan 420 miljoen potentiële consumenten.

De moeilijke tijden waarin we leven, vereisen ongetwijfeld dat merken nog meer direct contact maken met hun consumenten en hun gewoonten en gedrag echt begrijpen om hen een dienst of product aan te bieden dat ook aan hun behoeften voldoet. De bureaus in ons netwerk ondersteunen hun klanten in hun zoektocht naar de juiste communicatiekanalen die precies dát bieden: een uniek, blijvend contact dat in het geheugen blijft hangen. Wij kijken er naar uit met u in contact te komen om uw merk met de juiste oplossing in de schijnwerpers te zetten.