UP! biedt inzicht in de Italiaanse markt

De Italiaanse markt is, net als andere Europese markten, eerst getroffen door de pandemie en vervolgens door de oorlog in Oekraïne en de daaruit voortvloeiende veranderingen.

De Italiaanse economie presteert echter beter dan verwacht in de eurozone. In de periode januari tot maart 2023 is het bruto binnenlands product (BBP) zelfs met 1,8 procent gestegen, ondanks de vele crises. Dit was vooral te danken aan het feit dat mensen meer geld uitgaven aan consumptiegoederen. De Italiaanse economie profiteert sterk van deze ontwikkeling en positioneert zich als leider in Europa op het gebied van groei. Een andere reden voor het economische succes kan zeker ook worden toegeschreven aan de toenemende drang om te reizen, waar Italië als bestemming van profiteert.

UP! Strategy to Action heeft zelf ook een groeiende vraag naar zijn diensten op het gebied van verkoop gemerkt.

Als één van de toonaangevende marketingbureaus voor verkooppunten (POS) in Italië is UP! Strategy to Action een erkend expert in shoppermarketing.

UP! verbindt merken met consumenten door middel van duurzame concepten waarmee sterke productrelaties worden opgebouwd. De kracht van het bureau ligt in gedetailleerde kennis van verschillende regio’s en vooral in hun vermogen om strategisch en creatief te werken.

Of het nu gaat om evenementen, klantinteracties of klantbinding, UP! stelt voor elk project een competent team samen dat zich onderscheidt door originaliteit en een hoog niveau van innovatie. Waar mogelijk worden de nieuwe digitale mogelijkheden gekoppeld aan klassieke communicatie. Het doel is altijd om de identificatie van consumenten met het merk te vergroten en een positieve en blijvende invloed te hebben op de verkoop en het imago van de aangeboden producten/diensten.  Strategy to Action dus!

Als u vragen heeft over shoppermarketingactiviteiten in Italië, zijn de leden van de International Shopper Marketing Group u graag van dienst.

Neem gewoon contact op met uw persoonlijke contactpersoon.