Tweejaarlijkse ISMG-meeting van landenvertegenwoordigers. Voorjaar 2022

De halfjaarlijkse bijeenkomst met de leiders van shopper marketingbureaus uit het VK, (Kate Roche en Dena Stafford – Highjam), Roemenië (Marian Dimutrescu en Marius Tutunaru – Fieldstar), Frankrijk (Cyril Gutton – MGS Sales & Marketing), Duitsland (Birgit Sander en Reinhard Sander – ST-PROMOTIONS), Nederland (Arnaud Snippe – Monsterscore) en Spanje (Alejandro Mateos – A10 Azafatas) vond dit keer plaats in Madrid.

De tweedaagse bijeenkomst is een gelegenheid voor alle bureaus om kennis en expertise over te dragen, individuele bureau-activiteiten te bespreken, evenals de voortgang van diverse groepsinitiatieven en de intensieve samenwerking tussen alle deelnemende fieldmarketingbureaus met het oog op de continue versterking van de groep.

ISMG-leden komen sinds 2017 in dit formaat bijeen: alle deelnemers gebruiken deze uitwisseling om hun partners en klanten de mogelijkheid te bieden internationale campagnes uit te voeren met een hoge kwaliteitsstandaard en maatwerk voor de klanten in de verschillende landen.

In september 2022 komt de groep opnieuw samen in Parijs. Daar zullen de meest recente activaties weer onder de loep worden genomen om de kansen voor cross-verbanden te verkennen, ook met het oog op gezamenlijke internationale campagnes.