Roemeens bureau FieldStar: sterk en succesvol zelfs in crisistijd

Volgens recent onderzoek hebben mensen, ondanks de gestegen inflatie, hun bestedingsgewoonten nog niet veranderd. Vakanties, verhuizingen of de aanschaf van een nieuwe auto zijn nog steeds interessant voor shoppers. Dit is de reden waarom in heel Europa een snel herstel van de economie na de pandemie werd waargenomen, vooral in ontwikkelde landen zoals Nederland, België, Zwitserland en Noorwegen. Toch verschillen de gevolgen van de pandemie nog van land tot land en ook per branche.

Terwijl de HORECA nog steeds de gevolgen van de pandemie ondervindt, zien traditionele marketingactiviteiten zoals evenementen nog steeds een toename van de vraag en het belang ervan, alsmede de bereidheid van kopers om producten (op)nieuw uit te proberen. Tegelijkertijd werken promo-rewards nog steeds het beste voor de Roemenen, getuige de flinke toename van het aantal deelnemers aan campagnes zoals NCP & Tailored. Dit alles heeft geleid tot nieuwe kansen voor fieldmarketing.

In tegenstelling tot huismerken, die op de Roemeense markt ook aan populariteit winnen, worden A-merken gedwongen nieuwe methoden te vinden om deze groei tegen te gaan. De wereld is sterk veranderd sinds het begin van 2020, maar door het leveren van strategische en relevante diensten aan hun klanten, blijft FieldStar sterk presteren.

Met meer dan 18 jaar ervaring in creatie, ontwerp en implementatie van merk-tot-consument belevingsstrategieën, levert FieldStar to-the-point, innovatieve en onvergetelijke ervaringen door middel van merk activering, shopper marketing, ontwerp, productie, en sales force management.

Door het leveren van een breed portfolio aan diensten, ontwikkelde FieldStar verschillende kanalen in de offline omgeving op evenementen – zoals Brand Minds, de Progressive Conference – of muziek en film festivals – zoals Nostalgia, Neversea, en TIFF. Door vroeg betrokken te zijn bij het creatieve proces van merken, zijn er meer dan 70 succesvolle live campagnes geleverd voor onder andere IQOS, Nespresso, Cappy, Fuzetea, Peroni, Ursus Cooler, Dr. Max, Telekom, Autan, UNICEF, etc. in een verscheidenheid aan omgevingen zoals retail, winkelcentra, of studenten campussen.

Wat shopper marketing betreft, wanneer je jaar op jaar vergelijkt, is het consumenten gedrag aanzienlijk veranderd. Als resultaat heeft FieldStar’s one-stop-shop aanpak de klanten geholpen in deze uitdagende tijd, door oplossingen en nationale campagnes aan te bieden die een gemakkelijke tracking bieden met een real-time monitoring & rapportage voor elk project.

Gedurende deze tijd heeft FieldStar ook deelgenomen aan de POPAI AWARDS PARIS 2022 COMPETITIE, één van de meest populaire marketing- en sales-competities ter wereld, en werd finalist met hun Samsung pop-up-shop inzending.

Als gevolg van de aanzienlijke groei in hun e-commerce sector, groeit FieldStar ook en verwerft nieuwe competenties om online en offline diensten te integreren om hun klanten verder te kunnen ondersteunen.

Innovatie en aanpassing zijn de sleutel tot FieldStars succes. Dit wordt gewaarborgd door werknemers te voorzien van een inclusieve en veilige werkomgeving om creatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, wat uiteindelijk resulteert in bedrijfsgroei. Een overwinning voor iedereen!